Echipa de junioare 2 a ACS Kids Tâmpa a reușit calificarea în ultimul act al Turneului Final – Speranță, în Campionatul Național J2 – Baucem. Fetele pregătite de Cristina Marin și prof. Florin Paraschiv au trecut, după prelungiri, de CSM Unirea Slobozia (34-32), după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 27-27, iar la pauză erau conduse cu 15-14.

Astfel, după un meci dramatic în semifinalele turneului de la Sala Metrom, ACS Kids Tâmpa va întâlni CSȘ Buzău, în lupta pentru trofeu, duminică, de la ora 12.00. În finala mică se vor înfrunta Sporting Ghimbav și CSM Unirea Slobozia.

În grupă, junioarele 2 au câștigat duelurile cu CSM Târgu Mureș (37-26) și LPS Banatul Timișoara (37-28), pierzându-l pe cel cu CSȘ Buzău (25-34).

“Am reușit ceea ce multi nu credeau că pot face aceste fete! Suntem mândri de evoluția lor și mă bucur încă o dată pentru că nu m-am înșelat cu ceva timp în urmă, când am promis că mergem mai departe, indiferent de piedicile care pot apărea! Indiferent de rezultatul din finală, suntem o echipă, suntem luptătoare, iar cu “Profu’” Florin alături, cu siguranță vom avea parte de multe momente fericite! Forza, Tâmpa Brașov! Suntem mândri de voi și vă suntem alături, cu mic cu mare! Haideți să umplem sala de la Metrom și să le facem galerie fetelor, au nevoie de susținerea noastră”, a spus Gabriela Văduva, coordonator al secției de handbal a ACS Kids Tâmpa.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.