Brașov, un oraș pe sufletul tău!

Acolo unde îți este inima, acolo este cu adevărat acasă! Fie că este una pentru câteva zile sau una permanentă, Brașov este casa ideală pentru oricare. Pentru oricine. Și asta pentru că Brașovul, DA, ESTE CEL MAI FRUMOS ORAȘ DIN ROMÂNIA, și numai. Construit în anul 1203 de cavalerii teutoni, Brașovul este situat în inima țării, într-un loc de poveste, înconjurat de păduri superbe și lanțuri muntoase pitorești, care oferă oricărui un peisaj de poveste, indiferent de anotimp.

Urbea de la poalele Tâmpei oferă un adevărat blend între vechi și nou, între pitoresc și modern, cu un strop de romantism, perfect pentru o vacanță reușită. De la străduțele înțesate cu case vechi, de la zidurile și bastioanele medievale, la adevărate zone moderne și pline de viață, Brașovul are un vibe pe care și l-ar dori oricine. E ceva special în acest oraș, unde comunități diferite trăiesc în armonie de veacuri.

Biserica Neagră

Biserica Neagră, Piața Sfatului, Strada Republicii, Promenada de sub Tâmpa, Bastionul Postăvarilor, Turnul Negru, Turnul Alb, Prima Școală Românească, Biserica Bartolomeu, Poarta Ecaterina, Cetatea Brașov, Strada Sforii, sunt doar câteva locuri încredibile pe care le poți vizita. Dar Brașovul are foarte multe locuri fascinante, care abia așteaptă să fie descoperite.

Așa că, vă așteptăm cu drag!

Piața Sfatului
Poarta Ecaterina
Prima Școală Românească
Aleea de Sub Tâmpa
Strada Sforii
Turnul Alb