Sezonul 2022-2023 a fost unul plin de provocări pentru grupa de copii născuți în 2008 și 2009, antrenați de Cristi Cristea și Bogdan Gordas. Un prim campionat “de fotbal 11 vs. 11” pe care micii “urși” l-au susținut, campionat care a venit cu multe necunoscute. Pe tot parcursul sezonului, cei doi antrenori au rulat lotul în două competiții, Elită – FRF o echipă și Județean – AJF 2 echipe. “Am ales să participăm în două competiții cu trei echipe, tocmai pentru a putea da minute unui număr cât mai mare de jucători. 61 de copii născuți în 2008 și 2009 au avut meciuri, fiecare pe nivelul pe care noi l-am considerat că îl ajută pentru a progresa”, a spus antrenorul Cristi Cristea.

Făcând parte din Seria 8 a Campionatului Național Elită U15, “urșii” au întâlnit echipe valoroase, cu tradiție: FC Argeș, Chindia Târgoviște, Viitorul Argeș, LPS Pitești și Pheonix Târgoviște. La finalul unui minicampionat, grupa U15 a terminat pe locul 2, loc ce asigura prezența în șaisprezecimile Cupei Elitelor U15. “Un campionat din care, împreună cu băieții, am învățat foarte mult. Din păcate, momentele cheie ale acestui minicampionat nu le-am gestionat așa cum trebuia și am pierdut primul loc, care ne asigura calificarea mai departe. Rămânem totuși cu multe lecții învățate și experiențe care ne vor ajuta mult pe viitor. Aceste meciuri din campionat și Cupa Elitelor ne-au ajutat foarte mult sa vedem exact nivelul actual al jucătorilor individual dar și al grupului”, a completat Cristi Cristea.

Sezonul viitor se anunță unul la fel de interesant, participarea în Liga Elitelor U16 și U15 dând șansa tinerilor “urși” să se dueleze cu cele mai bune echipe din țară.