Povestea ACS Tâmpa Brașov începe în 2009. Un an în care câțiva pasionați de fotbal din orașul de la poalele Tâmpei au decis să le ofere copiiilor brașoveni un cadru ideal pentru a practca sportul rege și pentru a ajunge la perfomanțele pe care le visează. Un ambient profesionist, cu oameni tineri, pasionați și foarte bine pregătiți, gata să le ofere viitorilor staruri ale fotalului românesc tot cea au nevoie pentru a reuși.
Încet încet proiectul Tâmpa Brașov a crescut, iar din 2015 a devenit și mai puternic odată cu ACS Kids Tâmpa Brașov. Și pentru că Brașovul este un nume nu doar în sportul cu balonul rotund, am decis să înființăm și alte secții în cadrul clubului. Așa au apărut secțiile de baschet, volei, gimnastică (ritmică și artistică), handbal, dar și dans sportiv. Prin aceasta dorim să oferim cât mai multe alternative copiiilor brașoveni, și nu numai, de a practica un sport și de a se dezvolat frumos și armonios. Avem în club oamenii potriviți să-i ajute pe copii să reușească în ceea ce își propun. Totul trecând printr-o frumoasă aventură, de care să-și aducă aminte, cu mare plăcere, toată viața.
Iar rezultatele pe care le-am obținut pot sta mărturie că la ACS KIds Tâmpa Brașov/ACS Tâmpa Brașov chiar fiecare copil are șansa de a face mare performanță.
Vă așteptăm să veniți să fiți parte la o experiență de neuitat!