Nicio săptămână fără competiție pentru spadasinii de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Elevii lui Sorin Mladin a luat parte, zilele trecute, la Cupa Autonet Satu Mare, de unde s-au întros cu multe rezultate importante.

La U9 masculin, Ilarian Mihai a câștigat competiția, podiumul fiind completat de un alt „ursuleț”, Radu Bâlbâe, locul 3. De altfel, în primii 10 sportivi la U9 masculin, 4 au fost de la Kids Tâmpa, Mihnea Oancia terminând pe locul 5, iar Mihnea Cristea pe poziția a 9-a. La U11 masculin, Andrei Stoica s-a dovedit a fi cel mai bun sportiv din concurs. Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos, obținând două locuri 7, prin Medeea Mihai la U9 feminin, respectiv Thea Bârligă la U13 feminin.

„Pe cât de mari și grele au fost cupele, tot la fel de greu a fost și drumul până la ele. Ne-am demonstrat că efortul depus la antrenamente este răsplătit. Sunt sigur ca vom reuși și mai mult, pentru ca suntem o familie de «urși alb-albaștri» luptători”, a declarat Sorin Mladin.

La competiția de la Satu Mare au luat parte sportivi de la cluburi din România, Ungaria și Ucraina. Au fost 3 categorii de vârstă, U9, U11 și U13, iar concursul s-a desfășurat Sala de Scrimă „Alexandru Csipler”, în organizarea celor de la Asociația Fencing Satu Mare.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov