„Ursuleții” de la ACS Kids Tâmpa Brașov 2017 au participat, zilele trecute, la prima competiție din viața lor. Un moment important pentru micii fotbaliști, care la doar 6 ani au luat primul contact cu un turneu de fotbal.

„Este un moment special în viața acestor copii minunați. Un moment pe care și-l vor aminti toată viața. Acum au luat primul contact serios cu fotbalul și, din ce i-am văzut, cu siguranță le-a întărit dorința de a face o carieră în acest sport. Și sunt foarte bucuros că au ales să meargă pe acest drum la noi, la ACS Kids Tâmpa Brașov, academia de fotbal numărul 1 din județ și una din cele mai puternice academii din țară”, a declarat antrenorul Nicu Văduva.

Micii fotbaliști au luat parte la o competiție organizată de CFR Cluj, la care au mai jucat, pe lângă gazde, Gloria Bistrița, CSC Chinteni și Tigrii Sibiu. Nu s-a acordat premii și nici nu s-a ținut scorul. Mai importantă a fost distracția și bucuria celor mici.
Nicu Văduva a avut la dispoziție următorii copii: Lucas Miron, Eduard Bobei, Dominic P., Cătălin R.

Selecțiile pentru grupa 2017 sunt în continuare deschise. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la un antrenament cu cel mic și să vorbiți cu antrenorul Nicu Văduva, care vă va oferi toate detaliile.

Antrenamentele grupei 2017 se desfășoară după cum urmează:
-luni și miercuri de la ora 17:00 la Stadionul ICIM Brașov
-marți și joi de la ora 17:00 la terenul sintetic din Parcul Tractorul

Vă așteptăm cu drag!

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov