ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus, cu 1-0 (1-0), acasă, contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2 în play-out-ul Ligii a 3-a, Seria C5. Singurul gol al meciului a fost marcat de Zota, din pasa lui Clinci, în primul minut de prelungire al primei reprize.

„A fost un joc echilibrat, pe contre în multe momente. Băieții au avut o evoluție bună, au reușit să își creeze destule faze la poarta adversă, iar la una dintre ele a venit și golul lui Zota. Pe final am fost dominați, dar este important că am câștigat și că am legat două victorii, ceea ce ne ajută enorm din punct de vedere al moralului. Urmează un alt meci crucial, cu un adversar direct în lupta pentru supraviețuire și trebuie să luăm toate cele 3 puncte”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe 1-0 (1-0)
A marcat: Zota (min. 45+1)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Murariu – Stoica, Cupu, Potecu, Negotei – Șerban (Bugnar), Dima – Clinci (Tenică), Moldovan, Zota (Kerekes) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: ICIM Brașov

În etapa următoare, Kids Tâmpa joacă tot pe propriul teren, sâmbătă, 6 mai, de la ora 18:00, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov