Un sezon plin pentru echipele de volei ale ACS Kids Tâmpa se apropie de final, ultima provocare fiind turneul final al junioarelor 2. Competiţia va avea loc la Sibiu, între 3 şi 7 mai, alături de formaţia noastră urmând a fi prezente EX 4 Volei Bucureşti, Super Volei 2017 Oradea, CSŞ Sibiu, CSŞ Târgu Jiu şi Axiopolis Cernavodă.

Primul meci al echipe noastre va avea loc miercuri (3 mai), de la ora 16.00, când vom întâlni EX 4 Volei Bucureşti, programul cuprinzând, în continuare, duelurile cu formaţiile din Oradea (joi, 4 mai, ora 16.00), Sibiu (vineri, 5 mai, ora 18.00), Târgu Jiu (sâmbătă, 6 mai, ora 12.00) şi Cernavodă (duminică, 7 mai, ora 10.00).

„Toate fetele sunt apte pentru turneu, astfel că tratăm competiţia cu optimism, sperând la jocuri frumoase şi rezultate cât mai bune!”, a prefaţat turneul de la Sibiu, din cadrul Diviziei Cadete, antrenorul echipei noastre, George Andrei.

Final de sezon în Divizia Speranţe

În weekendul trecut a încheiat sezonul 2022-2023 şi echipa de junioare 3, care a disputat, la Braşov, meciurile din cadrul turneului semifinal 2 din Divizia Speranţe. Tinerele voleibaliste în alb-albastru au avut o comportare foarte bună, trecând cu 3-2 atât de Juvenil NT Braşov cât şi de CS Chitila, pierzând apoi „biletul” pentru turneul final, în ultima partidă, cu CSM Constanţa, contracandidată la mult râvnitul loc în ultimul act al campionatului.

„A fost un turneu reuşit, echipa s-a prezentat foarte bine! Meciul direct cu formaţia din Constanţa, la finalul căruia a trebuit să ne recunoaştem învinşi, a fost pierdut pe o mai bună organizare a adversarului la capitolele serviciu şi preluare. Acestea au făcut ca ziua să fie a lor, să greşească mai puţin decât noi. Ne-am dorit foarte mult victoria, însă acesta este sportul, cineva trebuie să câştige. Am jucat într-o atmosferă foarte, foarte frumoasă! Părinţii susţinătorii fetelor, au venit din nou şi ne-au fost alături, au venit şi colegele de la junioare 2, iar prezenţa lor, a tuturor, a contat foarte mult, «împingându-ne» în fiecare clipă de la spate. Ne înclinăm în faţa lor!”, a mai declarat antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.