Spadasinii de la ACS Kids Tâmpa Brașov au obținut 2 locuri 1 la ediția 2023 a Memorialului „Dumitru Popescu”, competiție ce a avut loc în weekend, la Craiova. Astfel, Ilarian Mihai a câștigat competiția la categoria U9 masculin, fiind urmat, pe poziția a doua, de Mihnea Oancia. Tot în aceeași probă, Radu Bâlbâe, un alt sportiv de la Kids Tâmpa, a terminat pe locul 7.
La categoria U11 masculin, „ursul” Andrei Stoica s-a dovedit a fi cel mai bun, terminând pe primul loc, în vreme ce Ilarian Mihai a venit pe locul 6.
În competiția feminină, la categoria U13, Thea Bârligă a încheiat pe locul 8.

„Sunt rezultate bune, care ne arată că suntem pe drumul cel bun. Am văzut multe lucruri bune, dar mai sunt destule aspecte de îmbunătățit. Însă, vom mai avea parte de competiții puternice ca aceasta, în care vom putea să creștem”, a declarat antrenorul-coordonator al secției de scrimă de la Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.

Delegația Kids Tâmpa la Craiova a cuprins următorii sportivi: Ilarian Mihai, Andrei Stoica, Radu Bâlbâe, Mihnea Oancia, Thea Bârligă, Yasmina Ilie, Dragoș Dăscăleci, Mihai Moronescu, Sorina Gigartu, Karina Popescu, Ștefan Mathe, Andreea Moronescu, Mihnea Cristea, Matei Stoica, Medeea Mihai.
La Memoriaul „Dumitru Popescu” au luat parte 190 de sportivi de la 15 cluburi din țară, la 3 categorii de vârstă: U9, U11, U13.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov