O nouă zi frumoasă, pentru secția de handbal a ACS Kids Tâmpa. Sâmbătă, la Sala Metrom a avut loc meciul din etapa a patra a Grupelor Speranță din Campionatul Național de junioare 2, una în care fetele noastre au întâlnit RFH Olympic. Într-o atmosferă superbă, “ursoaicele” Tâmpei au învins “panterele” Ramonei Farcău, scor 36-31 (17-19), la capătul unei partide în care, deși au fost conduse la pauză, nu au cedat, au luptat și au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

„Ne-am bucurat de o zi frumoasă și de un joc încins! Ambele echipe sunt de aplaudat, de asemenea și susținătorii! Îmbrățișez cu drag astfel de oameni, care știu și vor să facă ceva pentru handbalul juvenil! Mă alătur cu drag și susțin la maxim astfel de echipe, care joacă un handbal frumos, cu fair-play și dăruire maximă! Aș vrea să avem mai des astfel de meciuri, iar pe viitor să umplem sala și să susținem fetele, care au arătat astăzi că pot, își doresc și așa cum îmi place să spun, că «nu mor caii când vor câinii»!”, a spus Gabriela Văduva, coordonatorul secției de handbal a ACS Kids Tâmpa Brașov.

Cu 9 puncte, fetele pregătite de Cristina Marin și Andrei Bandi sunt pe locul trei în Grupa Speranță 2, iar în ultimele două etape din această fază a campionatului vor întâlni CT Media București (17 mai, în deplasare) și CSS2 București (20 mai, în deplasare).