Echipa de junioare 2 a ACS Kids Tâmpa s-a impus în etapa a treia a Campionatului Național, scor 38-23, pe terenul celor de la CSȘ Ploiești. A fost, astfel, prima victorie a formațiilor noaste de handbal în noul sezon.

„Am avut un început de campionat nu tocmai prielnic și nu am reușit să ne mobilizăm foarte bine. Astăzi, deși a fost un joc destul de greu, am reușit să ne desprindem pe tabelă și să câștigăm la o diferență destul de mare. Apărarea a funcționat perfect, la fel și atacul. Mai avem mult de muncit, avem o etapă de pauză acum. Avem două săptămâni la dispoziție să pregătim meciul cu Ghimbav, unde dorim să facem o figură frumoasă și să ieșim învingători. Vreau să le mulțumesc în primul rând părinților pentru toată susținerea și nu în ultimul rând sponsorilor și conducătorilor din club”, Andrei Bandi, antrenor ACS Kids Tâmpa.

Echipa noastră de J2 va sta în etapa a patra, iar în runda cu numărul cinci, pe 15 octombrie, va primi vizita lui Sporting Ghimbav.

„Ne bucurăm că am încheiat această etapă cu o victorie. Am reușit să punem în practică tot ce am muncit la antrenamente în ultimele săptămâni și asta mă bucură cel mai mult. Cum a spus și colegul meu, avem mult de muncit, dar avem încredere în fetele noastre și sunt sigură că vor crește de la meci la meci, atât pe plan individual cât și ca echipă. Nu lucrăm de mult timp în această formula, însă ne-am adaptat rapid și suntem un colectiv unit! Mulțumim conducerii pentru susținerea și încrederea pe care ne-o acordă în orice moment!”, Cristina Marin, antrenoare ACS Kids Tâmpa.

Mult succes și fetelor din echipa de junioare 3, care duminică, de la ora 11.00, vor întâlni Corona Brașov, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.