ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat încă un joc în Liga a 3-a. „Urșii” s-au impus, cu 2-0 (1-0), pe propriul teren, în fața celor de la Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe, în etapa a 6-a a seriei C5. Brașovenii au deschis rapid scorul, în minutul 2, prin Iulian Nechita, care a împins în plasă mingea, din câțiva metri, după o acțiune foarte frumoasă a lui Răzvan Zota. Același Zota a fost coautor și la cel de-al doilea gol, reușit de Mariano Kerekes, în mintul 73. Zota a avut o incursiune în careu pe partea stângă, apoi l-a servit perfect pe Kerekes în fața porții, iar atacantul brașovean reușit al doilea său gol în actualul sezon. Un joc în care unul dintre remarcații gazdelor a fost portarul Tudor Botiș, care a intervenit salvator în câteva rânduri. Este al doilea succes consecutiv pentru „urși”, după victoria de etapa trecută, 2-1, cu Olimpic Zărnești.

„Prin prisma clasamentului, putem spune că lucrurile merg bine. Sunt două victorii la rând legate de noi, o premieră de când jucăm în Liga a 3-a. Sperăm să legăm aceste succese cu încă un rezultat pozitiv în următorul meci. Încep să se vadă rezultatele muncii de mai bine de 13 ani de la acest club și asta ne bucură foarte mult”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre „principalii” de pe banca Kids Tâmpa Brașov.

Celălalt antrenor principal al echipei îmbrăcate în alb și albastru, Ciprian Anghel, a precizat: „Ne bucurăm că am reușit să legăm două victorii. Am adunat 10 puncte, suntem pe locul 3 și sperăm să mai acumulăm puncte. Se pare că am căpătat mai multă experiență, jucătorii sunt mult mai motivați și acest lucru se vede și în clasament”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe 2-0 (1-0)
Au marcat: Nechita (min. 2), Kerekes (min. 73)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Stoica, Cupu (min. 14 Andrieș), Sburlea, Negotei – Moldovan (min. 87 Vasu), Dima (min. 87 Vlad) – Garvalov (min. 61 Kerekes ), Bugnar (min. 87 Șerban), Zota – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, programată pe 8 octombrie, Kids Tâmpa va juca în deplasare, contra celor de la CS Blejoi.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov