ACS Kids Tâmpa Brașov va juca, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul ICIM, contra celor de la Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe, un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii a 3-a, seria C5. O nouă dispută pe propriul teren pentru „urși”, după derby-ul câștigat cu Olimpic Zărnești, împotriva unui adversar cu mulți jucători cu calitate.

„Întâlnim un adversar dificil, care la fel ca noi are în componență jucători tineri, dar talentați. O formație care, chiar dacă nu are o zestre mare de puncte în acest sezon, a pus probleme serioase adversarilor. Noi venim după un succes în derby, pe care sperăm să-l repetăm și în jocul contra vecinilor din Sf. Gheorghe și să legăm două victorii la rând, dar și să mai adunăm încă 3 puncte în clasament”, declarat unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.
Cei doi tehnicieni ai „urșilor”, Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel, se confruntă însă cu probleme de lot. Astfel, Tenică și Plăiașu nu vor juca, fiind accidentați. De asemenea, Nechita, Cupu, Potecu și Alexa sunt incerți, tot din motive medicale.

Vă așteptăm la stadionul ICIM cu începere de la ora 15:00, pentru a-i susține pe copiii Brașovului!

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov