Echipa de volei – junioare 3 a ACS Kids Tâmpa a reușit un rezultat foarte bun, în weekendul trecut. În urma turneului semifinal I al Diviziei Speranțe, fetele antrenate de George Andrei s-au calificat pentru a doua fază semifinală a competiției, care va avea loc în 9-10 aprilie.

În primul joc al turneului de la Baia Mare, tinerele voleibaliste ale Tâmpei au pierdut la limită, 3-2, cu CNNT Craiova, duel din care au ieșit cu un punct. În a doua partidă, CSȘ Botoșani s-a impus cu 3-0 în fața formației noastre, scor cu care fetele în alb-albastru s-au impus apoi în fața gazdelor de la CSM Power Volleyball.

În urma acestor evoluții, cu patru puncte, Kids Tâmpa s-a calificat în a doua fază semifinală a campionatului, alături de CSȘ Botoșani, echipa din Craiova obținând deja “biletele” pentru turneul final.

“A fost un turneu echilibrat, care a avut de toate. Jocurile au fost imprevizibile, se puteau încheia cu orice rezultat, nu se putea intui dinainte o câștigătoare. Este o performanță foarte bună pentru noi și felicit fetele pentru felul în care s-au dăruit pe parcursul competiției. Ne  gândim și ne pregătim deja pentru al doilea turneu semifinal, care vine foarte repede și de unde se poate ajunge în turneul final”, a precizat George Andrei, antrenorul echipelor noastre de volei.

  • Lotul ACS Kids Tâmpa: Săulescu Elena, Stan Maria, Crîșmaru Maria, Piu Ștefania, Bădițoiu Antonia, Rusen Eliza, Vasiu Sara, Trandabur Ana, Milu Aliss, Tanasă Ioana.