Badminton Armada Arena din București a fost gazda Cupei Romaniei, categoriile Elite si U15, în perioada 18-20 martie. Pe cele șase terenuri s-au disputat meciuri frumoase si palpitante, iar ACS Kids Tâmpa a reușit să încheie competiția cu trei medalii. Două de argint și una de bronz, toate obținute de Călin Grăjdieru, la Cupa României U15.
Și ceilalți sportivi ai “alb-albaștrilor” care au fost prezenți la Badminton Armada Arena au avut evoluții apreciate: Daria Askari-Hosni, Maxim Iacob, Victor Vizi, Gabriela Curpen, Teodora Garalbatin și Irina Garalbatin (toți la U15).
„Meciuri bune pentru copiii noștri. Maxim, Victor, Teodora și Irina s-au oprit în sferturi, Gabriela a avut și ea meciuri frumoase”, a punctat Dan Stegaru, antrenorul secției de badminton de la ACS Kids Tâmpa Brașov.
În cadrul aceluiași eveniment, Rareș Garalbatin a luat o gură de “aer tare”, la categoria Elite, cu un meci foarte bun de dublu (în echipă cu Matei Puiu) în compania ”legendarilor” Robert Ciubotariu-Daniel Cojocaru, care au și câștigat competiția.
“Per total un turneu bun care ne-a arătat ce avem de lucru de aici înainte și ne reîntoarcem deja cu poftă la muncă!”, a încheiat Dan Stegaru.