ACS Kids Tâmpa Brașov U15 a reușit să obțină calificarea între cele mai bune 16 echipe din țară în Liga Elitelor după ce a câștigat, cu 2-1 (2-0), în deplasare, contra celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Urșii” antrenați de Cristian Cristea și Adrian Hârlab au făcut un nou joc bun, contra unei formații „arțăgoase”, bifând astfel 3 puncte care le-au asigurat calificarea matematic între cele mai bune formații din sezonul 2021/2022 al Ligii Elitelor U15. Golurile brașovenilor au fost semnate de Tronciu și Mihăescu, ambele în prima repriză.
„Un meci pe care l-am dominat în prima repriză, în care am reușit să marcăm și două goluri rapid și ne-am creat alte ocazii mari prin care puteam închide partida. Din păcate, în a doua repriză am avut un început slab joc, astfel că le-am permis adversarilor să reducă din handicap. În ultimele minute, pe fondul unui joc pe contre, gazdele puteau chiar să ne egaleze, dar mă bucur că am reușit să rezistăm fără să mai primim vreun gol. Îi felicităm pe băieți pentru această calificare, este meritul lor și suntem convinși că vor repeta aceste evoluții bune și la faza zonală a Ligii Elitelor U15”, a declarat Cristian Cristea.
Cristian Cristea și Adrian Hârlab au folosit următoarea echipă: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Petrea, Balint, Ungureanu, Ichim, Mihăescu, Sandu, Tronciu; au mai jucat: Dinka, Bobaru, Tirpe, Hornet; rezerve neutilizate: Nechifor, Pora.
În ultima etapă a sezonului regulat, Kids Tâmpa U15 va primi vizita celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

Egal la U16

În play-off-ul Ligii Elitelor U16, Kids Tâmpa Brașov a remizat, 1-1 (1-0), acasă, contra celor de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Golul gazdelor a fost marcat de Plăiașu, iar egalarea a venit pe final, după ce „urșii” au jucat din minutul 25 în 10 jucători de câmp.
„Am jucat cu echipa de pe locul 2, pe care am dominat-o, deși am evoluat în 10 încă din minutul 25. Golul lor a venit pe final, când mai erau doar 3 minute de jucat. Un meci bun, o evoluție bună, care demonstrează că merităm un loc mai sus în clasament. Îi felicit pe băieți pentru efort și dăruire. Ne dorim să câștigăm toate jocurile rămase din acest sezon”, a declarat antrenorul echipe „alb-albastre”, Liviu Negoiță.
Negoiță a folosit următorii jucători: Drăgoiu – Horja, Comăniciu, Rojniță, Șerban, Bosoi, Otvos, Goșman, Plăiașu, Croitoru, Baican; au mai intrat: Bordea, Coman, Vlad.
În runda următoare, Kids Tâmpa U16 primește vizita celor de la ACS FC Bacău.

Un egal și o înfrângere la juniorii mari

Kids Tâmpa Brașov U19 a reușit un rezultat de egalitate, 1-1, în deplasare, contra celor de la Ripensia Timișoara, în play-out-ul competiției. Pentru Kids a marcat Necula. Brașovenii lui Ovidiu Mihai vor juca în etapa următoare acasă, împotriva unei alte echipe bănățene, Politehnica Timișoara.
Cea de-a patra echipă de la Kids Tâmpa Brașov care participă în Liga Elitelor, U17, a pierdut, cu 4-2, pe terenul reprezentanților campioanei CFR 1907 Cluj. Golurile brașovenilor au venit de la Clinci și Plăiașu. Elevii lui Florin Nistoroschi au programat în etapa viitioare un duel, pe propiul teren, contra celor de la Poli Timișoara.