ACS Kids Tâmpa a obținut un punct important în etapa cu numărul 17 a Ligii a 3-a, în compania liderului Seriei a V-a, AFC Odorheiu Secuiesc. Tinerii jucători brașoveni au remizat, scor 1-1 (1-1), după ce în primul joc oficial din 2022 câștigaseră la Olimpic Cetate Râșnov.

După un debut echilibrat de partidă, harghitenii au deschis scorul prin Antal Barna, care a trimis lângă bară de la marginea careului (13). Răzvan Zota a egalat apoi cu o execuție frumoasă, din partea stângă aproape de tușă (22). Tot Antal și Zota au semnat cele mai mari ocazii ale reprizei secunde, insă scorul final a rămas 1-1.

ACS Kids Tâmpa acumulează 12 puncte, iar în ultima rundă a sezonului regular va juca în deplasare la FC Pucioasa, echipă aflată pe locul doi în C5.

“Venim după un joc bun la Râșnov, am legat două rezultate bune, căpătăm încredere și cred că reușim să punem mai bine în teren ceea ce pregătim la antrenamente. Întâlnim primele echipe din clasament, în această perioadă. Le facem față, acest lucru ne dă încredere și mergem la Pucioasa să luăm punct sau puncte”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre cei doi antrenori ai Tâmpei.

“Ne concentrăm pe fiecare joc și incercăm să scoatem maxim. Este îmbucurător acest punct cu echipa de pe primul loc. Nu am pierdut în aceste două etape, avem moral bun. Am reușit să formăm un grup frumos, tânăr”, a precizat și Vasile Tatarciuc, celălalt tehnician am “urșilor”.

  • Kids Tâmpa:
  • Botis – Sburlea, Cupu, Potecu, Zota – Dima, Moldovan – Dumitraș (56 Garvalov, 84 Bugnar), Spătaru (28 Kerekes), D. Popa – Nechita