ACS Kids Tâmpa este calificată în turneele semifinale cu ambele echipe cu care participă în campionatele naționale de volei. Pe parcursul acestei săptămâni ne-am aflat și adversarii, iar primele care vor lupta pentru un loc la Turneul Final sunt junioarele 3. Acestea vor întâlni, în acest weekend (19-20 martie), la Baia Mare, formațiile CSȘ Botoșani, CNNT Craiova și gazdele de la CSM Power Volleyball.

„Avem parte de o grupă echilibrată, cu echipe bune și așteptăm jocuri frumoase și spectaculoase. Primul loc se va califica direct la turneul final al Diviziei Speranțe, iar locul secund va merge în turneul semifinal doi, de unde, de asemenea, se va putea accede în ultimul act al campionatului. Așadar, obiectivul nostru este ocuparea uneia dintre primele două poziții, cum, de altfel, va fi și la junioare 4, peste o săptămână”, a precizat George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

La finalul săptămânii viitoare (26-27 martie), junioarele 4 vor evolua și ele în turneul semifinal, la Craiova, luptând pentru un loc în turneul final al Diviziei Minivolei. Micuțele voleibaliste vor avea în față formațiile Dacia Mioveni, Alpha Volleyball Sibiu și Școala Craioveană de Volei.