Sportivii secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa au participat la un nou concurs, chiar înaintea Crăciunului, la Satu Mare. În sala “Alexandru Csipler”, “alb-albaștrii” au concurat la Cupa “1 Decembrie”, o competiție de spadă dedicată atât fetelor cât și băieților, pentru mai multe categorii de vârstă (Categoria I – 2013 și mai mici, Categoria II – 2011 și mai mici, Categoria III – 2009 și mai mici, Categoria IV – 2007 și mai mici).

Trei medalii de bronz a obținut echipa noastră, prin Ilarian Mihai – la categoria U8 (2013) și prin Horia Mladin – la categoriile U12 (2009) și U14 (2007). De asemenea, Victor Melu s-a aflat și el, la finalul concursului, în preajma podiumului, terminând pe locul cinci la categoria U10 (2011).

“La această competiție au participat sportivi cu mulți ani de pregătire, iar din acest motiv sunt mulțumit de rezultatele noastre. Lari și Horia au terminat pe podium, iar Victor a intrat în primii 8, obținând un meritat loc cinci. Ceilalți sportivi au tras motivați până la ultima tușă, chiar sunt mulțumit de cum s-au dedicat pe planșă! Succes pe mai departe!”, a declarat Sorin Mladin, antrenorul secției noastre de scrimă, la finalul concursului la care au luat parte spadasini de la patru cluburi: CSM Satu Mare, CSM Oradea, CSM Corona Brașov și ACS Kids Tâmpa Brașov.