ACS Kids Tâmpa Brașov U19 și U17 au pierdut meciurile restante din etapa a 3-a a Ligii Elitelor, contra celor de Universitatea Cluj. În jocul celor de la U19, gazdele de la U Cluj s-au impus cu 5-2, golurile brașovenilor fiind reușite de Ciocan și Necula. Nici „urșii” mai mici, de la U17, nu au avut mai mult noroc, pierzând la limită, cu 1-0, în fața „șepcilor roșii”.

„Nu ne regăsim deloc. Am început bine sezonul, dar de atunci nu am fost ceea ce ne-am fi dorit. facem greșeli care se văd imediat pe tabelă, iar asta ne afectează imediat din punct de vedere moral. E clar că mai avem mult de muncă. Sperăm să reușim mai mult în fața celor de la CFR Cluj, în weekend”, a declarat Ovidiu Mihai, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa Brașov.

Iată echipele folosite de Kids Tâmpa în duelurile de la Cluj, cu U din localitate:
ACS Kids Tâmpa U19 (antrenor Ovidiu Mihai): Loren – Mușetescu, Bundea, Țolu, Goșman, Mitrică, Garvalov, Necula, Alessandro, Moldovan, Roșu; au mai jucat: Niculcea, Ciocan, Palade
ACS Kids Tâmpa U17 (antrenor Florin Nistoroschi): Botiș – Coman, Stan, Vasile, Vasu, Leonard, Plăiașu, Vlad, Clinci, Spătaru, Mititelu; au mai intrat: Goșman, Bordea, Cantauz.

În runda următoare, programată sâmbătă, „urșii” se reîntorc la Cluj, pentru duelul cu CFR.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov