ACS Kids Tâmpa Brașov întâlnește pe CSO Plopeni, în cadrul etapei cu numărul patru din Liga a 3-a. Jocul se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul ICIM. Ambele echipe vin după partide în care au reușit primele puncte din actualul sezon, „alb-albaștrii” remizând la FC Hermannstadt 2 (scor 1-1), iar prahovenii trecând la limită de SR Brașov pe teren propriu (3-2).

„Cea mai importantă problemă în începutul campionatului a fost aceea că nu am avut atitudine. La Sibiu, însă, a fost altceva. Puteam să și câștigăm, am condus până în minutul 87, dar rezultatul a fost echitabil. Am întâlnit o echipă bună, cu trei jucători din prima echipă a Sibiului, unul a fost chiar la Jocurile Olimpice din această vară. Dar am avut atitudine, iar aceasta ne poate aduce din nou un rezultat bun, pentru că talent avem. Acum vom întâlni un adversar de tradiție la acest nivel, cu fotbaliști experimentați. Trebuie să jucăm avansat, să încercăm să le punem probleme constant și atunci putem câștiga”, a declarat Adrian Hârlab, director tehnic al ACS Kids Tâmpa.

Vor lipsi din echipa “alb-albaștrilor” Tenică și Stoica, accidentați de mai multă vreme, iar Potecu și Nechita sunt incerți.

„Simt un plus de agresivitate la noi, față de primele două etape. Luptăm pentru orice minge și cred că începem să avem moral. Locul pe care îl ocupăm în clasament este mincinos. Sper într-un rezultat bun, care să aducă apoi altele. Cred că avem un grup bun, care poate ocupa un loc destul de sus în această serie”, a precizat și portarul Tudor Alexă, sosit la echipa brașoveană în această vară.

Înaintea meciului din runda precedentă, au fost legitimați Iulian Nechita (venit de la FC Brașov) și Andrei Dima (venit de la Viitorul Găești), cei doi debutând deja pentru Kids Tâmpa.

*ACS Kids Tâmpa, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov