După șase zile pline de antrenamente și meciuri, Buss Liam, Balint Eric, Grideanu Horia, Dinka Levi și Sandu Dani se întorc la Brașov. Cei cinci componenți ai grupei 2007 a clubului nostru au participat, în perioada 15-21 iulie, la o acțiune a lotului national de fotbal pentru această categorie de vârstă (U15). Sub „tricolor” s-a aflat, la acțiunea de la Mogoșoaia, și Albutiu Andrei, jucătorul crescut de Kids Tâmpa, care în prezent joaca în Italia, la Brescia Calcio și care în această vară se antrenează alături de foștii lui colegi.

„Ne bucurăm că au făcut față cu brio acestor zile și sperăm ca acesta să fie doar începutul carierei lor sub tricolor”, a spus Cristi Cristea, antrenorul grupei 2007.

Emoții și entuziasm. Acestea ar fi cuvintele care caracterizează starea celor „șase” urși care au luat parte la acțiune, cu toții așteptând noi astfel de experiențe.

„A fost o experiență inedită, am avut ocazia să întâlnim oameni noi. Am învățat lucruri importante, foarte utile în pregătirea mea sportivă. Mă bucur că am ajuns până aici și sper în continuare să fiu selectat. Sunt conștient că este mult de muncă, dar am încredere că alături de colegii mei ne vom pregăti bine și vom mai avea parte de selecții în tricoul tricolor”, a afirmat și Horia Grideanu, căpitanul grupei 2007 a ACS Kids Tâmpa.