ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut sâmbătă, 0-5 (0-4), meciul amical de pe ICIM contra echipei de Liga a 2-a, Concordia Chiajna. Un joc disputat pe o căldură foarte mare, care și-a pus amprenta asupra evoluției celor două formații. „Un meci bun de pregătire pentru noi. Chiar dacă scorul a fost nefavorabil, am văzut la ce mai avem de lucrat și pe ce trebuie să insistăm la antrenamente. Diferența de eșalon, dar și de experiență s-au văzut astăzi. În plus, Chiajna este înainte cu pregătirea pe când noi avem doar două săptămâni de când am reluat antrenamentele”, a declarat unul dintre antrenorii de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.
Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc, Nicu Văduva și Adrian Hârlab au început partida contra Concordiei cu: Botiș – Zota, Mihăilă, Andrieș, Enache – Moldovan, Vasu, Popa, Spătaru, Tenică – Kerekes. Au mai intrat: Șerban, Crihan, Mitrică, Dumitraș, Stoica, Țolu, Necula.
Următorul meci amical pentru Kids Tâmpa Brașov este pe 24 iulie, cu Progresul Spartac, la București. Apoi, pe 28 iulie, „urșii” vor juca primul lor meci în Cupa României.