ACS Kids Tâmpa a câștigat prima manșă a barajului de menținere în Liga a 3-a, scor 4-3 (1-2), în deplasare la AFC Băbeni. Meciul a fost unul dramatic, cu episoade „încinse” pe alocuri, „urșii” întorcând scorul în prelungiri. Gazdele au deschis scorul, Antone a egalat pentru Kids Tâmpa (37), iar vâlcenii au preluat din nou conducerea în prelungirile primei reprize. Mai mult, AFC Băbeni a majorat diferența la trei minute de la reluare, însă Mureșan a redus din handicap (50). Tenică a egalat la trei în minutul 90, iar în prelungiri Moroie a adus o victorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de importantă pentru puștii Tâmpei (90+3).

Returul este programat duminică, 23 mai, de la ora 18.00, pe stadionul ICIM.

„Un meci de infarct! Am început crispat, am luat și niște goluri ușoare, dar e important că am reușit să revenim și să câștigăm. Avem un moral bun pentru jocul retur, de acasă, și asta e cel mai important. Îi felicit pe copiii pentru felul cum au luptat și sperăam să obținem și în retur un rezultat la fel de bun, care sa ne asigure rămânerea în Liga a 3-a”, a declarat la final Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii lui ACS Kids Tâmpa.

Kids Tâmpa: Câșlariu – Zota (75 Tenică), Cupu, Mihăilă, Enache – Mitrică, Moldovan – D. Popa (67 Andrieș), Spătaru (75 Garvalov), Antone – Mureșan (56 Moroie)