ACS Kids Tâmpa mai are un examen de trecut pentru a putea rămâne în Liga a 3-a, duminică, de la ora 17.30, când va primi vizita echipei AFC Băbeni, în returul barajului. În tur, puștii Tâmpei s-au impus în prelungiri, scor 4-3, luând o bună opțiune pentru salvare, care, însă, ar trebui neapărat dublată de un joc bun și un rezultat pe măsură, pe ICIM.

„Trebuie să avem grijă, să abordăm foarte atent acest meci. Avem un avantaj, într-adevăr, dar este vorba doar de un gol. Din punctul nostru de vedere, avem motive să spunem că merităm să ne adjudecăm și returul, dar trebuie să o și arătăm pe teren. S-a văzut și în alte meciuri din acest sezon, ne-a lipsit constanța. Trebuie să fim concentrați, de la primul până la ultimul, să arătăm ca o echipă și să rămânem în Liga a 3-a”, a precizat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii „urșilor”.

ACS Kids Tâmpa a încheiat primul său sezon de Liga a 3-a pe locul al zecelea în Seria a 5-a, cu 9 puncte, iar AFC Băbeni a câștigat campionatul scurt pe care AJF Vâlcea l-a organizat în această primăvară.