ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să câștige derby-ul cu SR Brașov din penultima etapă a sezonului regulat în seria a 2-a a Ligii Elitelor U16. „Urșii” s-au impus, cu 2-1, grație golurilor marcate de Clinci și Stoica, cea de-a doua reușită venind chiar pe final de joc.

„Am făcut un joc bun, consistent, cu multe momente bune. Am și suferit mult, pentru că am întâlnit un adversar dificil. E bine că am câștigat și că ne menținem șanse de calificare la turneul eliminatoriu, chiar dacă în ultima etapă depindem și de alții, nu numai de noi”, a declarat la final, antrenorul „alb-albaștrilor”, Florin Nistoroschi.
Tehnicianul „urșilor” s-a bazat pe următorii jucători în derby-ul cu SR:
Roman – Cantauz, Mititelu, Stan, Vasile, Leonard, Vasu, Stoica, Vlad, Plăiașu, Clinci; au mai jucat: Bordea, Adragăi, Sandu.
În etapa viitoare, ultima a sezonului regulat, programată pe 22 mai, Kids va juca acasă cu CSM Focșani. Echipa îmbrăcată în alb și albastru are nevoie de un succes contra moldovenilor, dar și ca Petrolul Ploiești să se încurce acasă cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe pentru a ajunge în faza următoare a competiției.

Tot în Liga Elitelor, dar la U17 și U19, Kids Tâmpa Brașov a pierdut ambele întâlniri de pe propriul teren cu FCSB. La U17, brașovenii au fost învinși cu 3-1, pe când la U19, oaspeții s-au impus la scor, 9-0.
Antrenorii „urșilor”, Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, au folosit următoarele echipe:
Kids Tâmpa U17: Șerban – Cantauz, Mititelu, Antonio, Stan, Leonard, Adragăi, Niculcea, Clinci, Bugnar, Stoica; au mai jucat: Vasu, Bordea, Plăiașu, Vlad, Răboj
Kids Tâmpa U19: Baragoană – Alessandro, Sterian, Mureșan, Țolu, Goșman, Lambrinoc, Necula, Ene, Roșu, Dumitraș: au mai intrat: Filipescu, Tălmaciu
În runda următoare, gruparea brașoveană se va deplasa la Ploiești, pentru o „dublă” contra Petrolului.