ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut 4 medalii la Serbian U17 & Youth International, o competiție foarte puternica, care avut loc în weekend în țara vecină. Sportivii pregătiți de Dan Stegaru, antrenorul-coordonator al secției de badminton de la Kids Tampa,  și Sorin Toader au avut un concurs foarte reușit, cu evoluții apreciate, dar și cu medalii. 

Astfel, Maxim Iacob a strâns 2 medalii de aur la turneul de la Novi Sad, câștigând detașat atât la dublu masculin, cât și la dublu mixt la categoria U15. La dublu băieți, Maxim a făcut pereche cu Ioan Fircea de la CSM Timișoara, iar la dublu mixt a avut-o ca parteneră pe Andreea Costache, de la CSM Voluntari. Maxim a fost declarat și jucătorul turneului.

Nici fetele noastre nu s-au lăsat mai prejos, Amalia Vlad și Karina Fulop terminând pe locul 3 în Serbia la dublu feminin U13.

„O competiție foarte reușită pentru copiii nostri. Am luat 4 medalii, dar am fost acolo, aproape de primele locuri, cu toți sportivii. Mă bucur mult pentru Maxim și pentru Amalia și Karina. Au jucat foarte bine. Dar sunt fericit pentru toți sportivii de la Kids Tampa pentru că toți au arătat un progres. Sunt sigur că la concursurile următoare vom avea evoluții și mai apreciate”, a declarat Dan Stegaru.

Antrenorii Dan Stegaru și Sorin Toader au avut la dispoziție următorii sportivii la Novi Sad: Maxim Iacob, Amalia Vlad, Karina Fulop, Ioana Matei, Mihnea Marcu, Victor Vizi, Karina Vizi și Călin Grăjdieru. 

La ediția 2023 a Serbian U17 & Youth International au participat peste 800 de sportivi din 26 de țări. România a avut 39 de sportivi. Aflată la a 11-a ediție, competiția de la Novi Sad este cea mai puternică din Europa de Est.

Rezultatele foarte bune ale „urșilor” vin la puțin timp după o altă întrecere puternică, în Croația, la Opatija, unde Maxim Iacob s-a impus tot la dublu masculin și dublu mixt U15, iar Amalia Vlad a terminat pe 3 la U13.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov