ACS Kids Tâmpa Brașov a avut, în urmă cu câteva zile, o experiență foarte frumoasă. Una care le-a crescut încrederea celor mici că pot face multe în sportul pe care îl iubesc atât de mult. „Urșii” au fost prezenți la ediția 2023 a Junior Summer Cup Constanța, o competiție ce a reunit unele din cele mai importante nume din România în ceea ce privește fotbalul juvenil. Farul Constanța, Petrolul Ploiești sau UTA Arad sunt doar câteva din academiile importante care au avut reprezentante la Junior Summer Cup Constanța 2023, reieșind astfel meciuri foarte puternice, încrâncentate, încheiate de multe ori cu rezultate neașteptate.
Kids Tâmpa Brașov au avut la turneul constănțean 5 reprezentante:

ACS Kids Tâmpa 2010 – antrenor Adrian Busuioc
Lot de jucători: Mario Palie, Alex Popa, Eduard Milos, Bogdan Dunăre, Denis Drăguș, Teo Voicu, Dragoș Stoian, Andrei Șerban, Rareș Vlase, Cristian Bela, Adrian Cront, Ionuț Mosoroi.

ACS Kids Tâmpa 2013 – antrenor Ovidiu Mihai
Lot de jucători: Darius Ababei, Bogdan Mârzan, Matei Voroneanu, Yannis Petria, Johannes Iovănuț, Andrei Clem, Eduard Isăilă, Mihai Pânzaru, Denis Chetraru, Lucian Constantin, Ștefan Gârleanu.

ACS Kids Tâmpa 2014 – antrenor Florin Nistoroschi (locul 3)
Lot de jucători: Luca Lancea, Matei Lancea, David Pușcașu, Iancu Cohal, Matei Marin, Răzvan Vlase, Teodor Nemțanu, Crsitian Avăsilcăi, Eduard Murariu, Luca Răducuță, Robert Rocas.

ACS Kids Tâmpa 2015 – antrenori Ciprian Anghel și Nelu Constantinescu
Lot de jucători: Darius Ciucă, Tudor Văduva, Andrei Gyorfi, Matei Stoian, Ștefan Ciucă, Andrei Constantin, Nicolas Petria

ACS Kids Tâmpa 2016 – antrenor Nicu Văduva
Lot de jucători: Eduard Ostafie, Luca Zian, Tudor Șchiopu, Mario Lemoșteanu, David Fekete, Eduard Dumbravă, Albert D., Luca Bucur.

„Un turneu reușit pentru ce ne-am propus. Am vrut ca cei mici, dar și cei mai mai mari să aibă o aventură, o experiență frumoasă și o ocazie de a crește de la meci la meci și de a căpăta încredere în forțele proprii. Nu rezultatele au fost pe primul plan, ci respectarea principiilor noastre, dar în același timp un turneu care să-i ajute pe «ursuleții» noștri să crească frumos și să aibă o șansă de a ajunge departe în acest sport foarte fain. Am fost printre remarcații competiției de toți cei prezenți, antrenori, părinți suporteri și asta ne bucură mai mult decât rezultatele. O să avem timp să ne focusăm și pe rezultate. Important este că, pe măsură ce participăm la tot mai multe turnee puternice, vom acumula o experiență din ce în ce mai mare, ceea ce ne va ușura misiunea noastră de a crește viitorii jucători care să readucă fotbalul brașovean acolo unde ne dorim. Îi felicit pe toți copiii și pe colegii mei de la academie și vă lansez de pe acum o invitație de a veni la Brașov Junior’s Cup, unul dintre cele mai importante turnee de fotbal pentru copii și juniori din țară și nu numai. Haideți la Brașov și veți vedea fotbal frumos, de calitate, dar și veți avea parte de peisaje superbe și multă prietenie”, a declarat managerul executiv al Academiei de Fotbal Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov