Final de “Tabăra de vară U13 feminin” pentru fetele noastre. După o săptămână încărcată de antrenamente și jocuri de pregătire, Pîrse Octavia și Scorobeț Melisa au încheiat cu bine această nouă experiență, care a avut loc la Constanța. 46 de fete reprezentand 29 de cluburi din țară au participat la această acțiune și suntem mândri de faptul că fetele noastre au arătat un nivel ridicat din toate punctele de vedere, fiind printre jucătoarele evidențiate ale acțiunii.

Mai mult, Pîrse Octavia a fost declarată “Cel mai bun fundaș“, lucru ce nu poate decât să ne facă mândri!.

“Suntem bucuroși de evoluția fetelor! Pentru noi nu este nicio surpriză faptul că ambele au fost evidențiate la această acțiune. Sunt două fete care au avut evoluții foarte bune în competițiile recent încheiate, U13 și U15, la nivel național. Este un prim pas pentru ele și sperăm ca pe viitor să mai aibă parte de astfel de acțiuni în cadrul loturilor naționale. De asemenea, felicităm toate participantele la această acțiune și apreciem foarte buna organizare a evenimentului”, a spus Bogdan Gordaș, antrenor al echipelor de fotbal feminin ale ACS Kids Tâmpa.

“Proiectul de fotbal feminin ACS Kids Tâmpa este unul sănătos, prin care încercăm să creștem corect fete care iubesc acest sport. Evoluția celor doua sportive la această acțiune ne arată că suntem pe drumul cel bun. Le felicităm și le uram mult succes în continuare! Avem multe jucătoare cu potențial la grupe și suntem convinși că pe viitor vor mai apărea fete în vizorul lotului național”, a precizat și Cristi Cristea, coordonator al secției de fotbal feminin.

ACS Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care a trimis jucătoare la această acțiune, cele doua fete făcând parte și din formația U15 a clubului, care a incheiat tpe primul loc Seria a 4-a din cadrul Campionatului Național de junioare.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov