„Ursuleții” de 2012 ai lui Bogdan Gordaș au avut parte de un bun turneu de pregătire, în acest final de săptămână, la Cluj-Napoca. În baza „Unirea” s-a desfășurat Cupa CFR 1907, dedicată categoriei de vârstă U11, în cadrul căreia băieții noștri au disputat șase partide, în sistemul o repriză a câte 18 minute. Au fost meciuri în „stil italian”, cu patru rezultate de egalitate, 0-0, cu Interstar Sibiu, Kinder Sângeorgiu de Mureș, Hebe Sângeorz Băi și gazdele de la CFR, o victorie cu 2-0 contra lui CSS Râmnicu Vâlcea, precum și o înfrângere la limită, 0-1, cu cei de la Kinder Negrești Oaș.

„Clar o experiență utilă pentru echipa noastră. Am avut parte de jocuri intense, cu echipe bune. Ne organizaăm foarte bine defensive, însă trebuie să gestionăm mai bine nenumăratele ocazii pe care reușim să le creem!”, a spus antrenorul grupei, Bogdan Gordaș.

  • Acesta i-a folosit, la Cupa CFR 1907, pe portarul Prediger Erik și pe jucătorii de câmp Coroiu Andy, Fratiloiu Tudor, Macoveiciuc Vlad, Craciun Edi, Nechifor David, Prisacaru Leo, Dragoslav Ianis, Mateiu Cristi, Constantin Vlad.

Antrenorul Bogdan Gordaș așteaptă la teren și alți copii născuți în 2012 care își doresc să înceapă fotbalul, în perioada de până la startul sezonului viitor urmând a avea loc un proces continuu de selecție, la această categorie de vârstă.

Pentru detalii, 0753698668.