ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit rezultate importante la prima ediție a Cupei „Nicolae Pescaru”. Astfel, Kids Tâmpa 2015 a ocupat locul 2, după gazdele de la FC Brașov, la capătul unor meciuri frumoase și foarte disputate.

„Un turneu frumos, cu meciuri între echipe bune și cu mult fotbal interesant. Mă bucur pentru copii, pentru acest rezultat și sperăm să avem și la următoarele competiții rezultate la fel de bune”, a declarat Ciprian Anghel.
Ciprian Anghel și Nelu Constantinescu au avut următorii copii la Cupa „Nicolae Pescaru”: Ceausu, Văduva, Petria, Stoian, Constantin, Ciucă, Gyorfi.

ACS Kids Tâmpa Brașov 2013 a terminat și ea întrecerea organizată de FC Brașov pe locul 3, după ACS Steagul Roșu Brașov și Juniorul Brașov
„A fost o competiție reușită. Multe meciuri tari, care o să ne ajute în pregătirea noastră. Îi felicit pe copii pentru că au terminat pe podium. Am arătat încă o dată că suntem pe drumul cel bun”, a spus antrenorul „ursuleților”, Ovidiu Mihai.
Mihai a folosit următorii jucători: Avram, Apetre, Casian, Zeiniceanu, Stoian, Benghiac, Prisăcaru, Moldoveanu, Melinte, Maxim, Mârzan, Pricop, Iovănuț, Isăilă, Chetraru, Petria, Gârleanu.
Kids Tâmpa Brașov 2016, antrenată de Nicu Văduva, a încheiat pe locul 5 întrecerea și a dat cel mai bun portar al competiției, pe Vlad Ostafie.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov