Zile frumoase pentru micile handbaliste ale ACS Kids Tâmpa, la Tăureni Handball Trophy.
Fetele antrenate de Alina Roiu au luat parte la prima ediție a turneului găzduit de ”Arsenal Arena”, din comuna mureșeană, competiție rezervată sportivelor născute în 2009 și mai mici.
Cinci jocuri a disputat echipa noastră, 11-11 cu CSȘ Sighisoara, 8-20 cu Alpha Oradea, 13-17 cu Arsenal Tăureni, 19-17 cu Potaissa Turda și 9-8 cu Activ Prahova Ploiești, o excelentă experiență înaintea vacanței de vară, în perspectiva următorului sezon handbalistic.
“Un turneu reușit, organizat de oameni faini, care știu cât de importante sunt meciurile pentru copii, mai ales la vârsta aceasta. Oameni care își doresc și se implică în creșterea handbalului juvenil feminin .
Au fost două zile de meciuri intense, cu echipe puternice și cu copii frumoși, care promit și sunt sigură că peste ani o sa îi vedem printre viitori campioni! Echipa noastră a plecat cu un lot de 17 jucătoare născute 2010, 2011, 2012 și mai mici, dar a făcut o impresie bună, cu 2 meciuri câștigate cu Activ Ploiesti și Potaissa Turda, un egal cu Sighisoara și 2 înfrângeri cu echipa gazdă și cu Alpha Oradea, care a câștigat trofeul. Suntem foarte mândri de rezultatele și atitudinea de echipă unită a fetelor noastre, aspect care promite pentru viitor. Felicitări antrenoarei Alina Roiu și desigur profesorului coordonator/director tehnic al clubului nostru, domnul profesor Florin Paraschiv care, așa cum am mai spus, a adus bagheta a magică la Tâmpa 🐻🐻
Mulțumesc părinților pentru înțelegere și  susținere, împreună suntem mai puternici și mai buni, iar copiii noștri cresc frumos și sigur, evoluția lor din teren fiind superbă”, a precizat Gabriela Văduva, coordonator al secției de handbal a ACS Kids Tâmpa.
 
Turneul s-a încheiat cu victoria echipei Alpha Oradea, după 18-17 în finală împotriva formației Marta Baia Mare. Gazdele de la Arsenal Tăureni au pierdut la mare luptă finala mică disputată cu LPS Bistrița, pregătită de fostul pivot al naționalei, Daniela Rațiu, scrie handbalmania.ro.
 
Foto Handbal Mania
 
*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov