ACS Tâmpa Brașov este noua campioană județeană la categoria U19. După un sezon aproape perfect, elevii lui Nelu Constantinescu și Vlad Țolu au primit, în weekend, pe ICIM, titlul de campioni ai județului Brașov. Un titlu care le aduce statutul de cea mai bună echipa din Campionatul Județean Brașov, dar și o binemeritata calificare la faza zonală a Campionatului Județean de Fotbal U19, competiție ce reunește campioanele din toate județele..

„Vreau să îi felicit pe băieți. Au făcut un sezon foarte bun, în care au arătat ambiție, dorință și talent. Am crescut frumos în acest an competițional. Dar nu vrem să ne oprim aici. Ne dorim să ajungem cât mai sus, chiar dacă vom întâlni adversari din ce în ce mai tari. Sunt sigur că avem ce trebuie pentru un rezultat bun”, a declarat tehnicianul „urșilor”, Nelu Constantinescu.

Următorul adversar pentru ACS Tâmpa Brașov este ACS Rază de Soare Acățari, campioana județului Mureș. Partida este programată pe 31 mai, la Târnăveni. Dacă trece de echipa mureșeană, ACS Tâmpa mai are de disputat alte 2 manșe eliminatorii, iar apoi poate obține calificarea la etapa semifinală.

Nelu Constantinescu și Vlad Țolu se bazează pe următorul lot în actualul sezon: Moldoveanu, Leonte, Melinte, Orghidan, Cențiu, Cantău, Măzăreanu, Drângă, Adragăi, Fâșie, Grigore, Căliman, Răducan, Galaju, Dinulescu, Merabti, Moise, Roșca-Metaxa, Scafaru, Scutaru, Aron.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov