Academia de Fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov are în față o vară plină. O vară în care „urșii” vor lua parte la cele mai importante turnee de pregătire din țară și nu numai.

„Chiar dacă Liga Elitelor și Liga de Tineret, dar și Campionatele Județene și Naționale s-au încheiat, pentru noi urmează o perioadă foarte aglomerată. Vom avea o vară în care vom participa la foarte multe competiții, naționale și internaționale, unde vom da peste adversari foarte puternici. Rezultatele obținute în ultimii ani, dar și proiectul nostru, unul inedit pentru sportul brașovean și nu numai, au atras multă atenție, astfel că am primit foarte multe invitații la turnee din țară și străinătate, organizatorii dorindu-și foarte mult să ne aibă printre participanți. Asta ne bucură foarte mult și ne întărește încă o dată poziția noastră ca academia de fotbal numărul 1 din Brașov. Kids Tâmpa Brașov a devenit deja un nume cunoscut în fotbalul juvenil din România, un lucru ce ne onorează, dar care ne obligă să muncim și mai mult, pentru a le oferi micilor fotbaliști o șansă de a-și îndeplini visele. Aceste turnee ne vor ajuta în pregătirea sezonului următor din Liga de Tineret și Liga Elitelor, unde noi suntem singura reprezentată a Brașovului care are echipe la toate categoriile de vârstă la cele mai importante competiții pentru copii și juniori din țară”, a declarat mangerul executiv al Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

Primele turnee vor fi în zilele următoare. Astfel, Kids Tâmpa 2016, antrenată de Nicu Văduva, va merge la Pitești, pentru ediția 2023 a Summer Cup, unde va avea printre adversari pe FCSB, Academia Hagi sau CSU Craiova.
Kids Tâmpa 2010 (antrenor Liviu Negoiță) are și ea parte de o competiție puternică, la Timișoara, unde va juca, printre alții, cu Partizan Belgrad. Apoi, „urșii” lui Negoiță vor merge la Craiova, pentru alte dispute tari, cu Rapid sau CSU Craiova.
Tot la competiția din Oltenia va participa și Kids Tâmpa 2012, grupă pregătită de Bogdan Gordaș, care va avea printre adversari pe FCSB, UTA sau FC Argeș.
Nu trebuie uitată nici ediția 2023 a Brașov Junior’s Cup, cel mai important turneu de fotbal pentru copii și juniori din țară, competiție organizată de ACS Kids Tâmpa Brașov, care avea loc în luna august și unde vor participa cele mai bune echipe din țară, dar și academii foarte puternice din străinătate.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov