Mihai Bobaru, Boga Robert și Pora Andrei vor participa în perioada 30 iulie – 5 august, la Mogoșoaia, la faza finală a selecției pentru lotul național pentru copii născuți în 2009. Acțiunea s-a desfășurat pe întreg parcursul anului competițional, iar etapa finală va reuni, la București, un număr de aproximativ 100 de copii, în urma selecției urmând a se forma naționala U15 din sezonul viitor.

„Ne bucură această convocare a celor trei băieți. Este pe deplin meritată, dacă ținem cont faptul că sunt copii care evoluează constant și în competițiile de elită de la grupele mai mari și o fac față cu brio, având evoluții apreciate. Personal, sunt convins că și alți colegii de-ai lor vor intra, cât de curând, în vederile oficialilor FRF, Liga elitelor U15 din sezonul viitor fiind o bună oportunitate de a-și demonstra calitățile”, a spus Nicolae Cristea, antrenorul grupei 2009 a ACS Kids Tâmpa.

„Faptul că avem cei mai mulți jucători din Brașov convocați la această acțiune demonstrează că suntem pe un drum bun cu această grupă. Se dovedește, totodată, că prin muncă, seriozitate și o metodologie corectă dezvoltăm și pregătim copiii pentru fotbalul de performanță”, a precizat și Nicu Văduva, managerul tehnic al „urșilor”.