Un nou concurs, noi medalii pentru sportivii de la secția de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Spadasinii lui Sorin Mladin au participat la o competiție în Bulgaria, la Sofia, unde au arătat din nou că sunt pe un drum bun. Astfel, Andrei Stoica și Ilarian Mihai au obținut medalii de bronz la U12 masculin, în vreme ce Horia Mladin a avut o evoluție foarte apreciată, terminând pe locul 12 la categoria U14 masculin, poate cea mai competitivă din concurs (au fost 61 de sportivi).

„O altă competiție în care sportivii noștri au evoluat foarte bine. Sunt mulțumit de toți, pentru că fiecare a arătat un progres și asta nu poate decât să mă bucure. Aceste concursuri ne ajută enorm în drumul nostru de a forma viitori campioni”, a declarat Sorin Mladin.

La concursul din capitala Bulgariei au luat parte 373 de sportivi din 9 țări (România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie, Serbia, Estonia, Danemarca)
ACS Kids Tâmpa Brașov a avut la Sofia următorii participanți: Ilarian Mihai, Vlad Taropa, Andrei Stoica, Thea Bârligă, Ilinca Marinescu, Diana Mathe, Horia Mladin, Ștefania Șerban, Maria Sasu și Albert Man.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov