ACS Kids Tâmpa Brașov și-a încheiat parcurusul în ediția din acest an a Cupei Elitelor U15. Elevii lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș au fost învinși, acasă, cu 2-0, de FC Bacău în optimile competiției. Un meci care a fost decis de două greșeli personale, care au dus la cele două goluri înscrie de băcăuani.

„Încheiem acest sezon de elită U15 cu o înfrângere. Am întâlnit un adversar puternic, o echipă care ne-a dominat fizic. Rămânem cu regretul că am ratat mult și am primit două goluri în urma unor greșeli personale. Felicităm copiii pentru acest sezon, sperăm că am învățat destule «lecții» și că vom arăta mult mai bine in sezonul următor de elită U16”, a declarat Cristian Cristea.

Cristea și Gordaș s-au bazat următorul 11 de start: R. Dragomir – D. Dragomir, M. Ungur, R. Petrea, A. Giurgiu, M. Matsumoto, R. Boga, M. Bobaru, D. Bordean, R. Laszlo. Au mai jucat: L. Viman, A. Pora, A. Pripa, E. Munteanu.
Disputa contra celor de la FC Bacău a fost ultima din acest sezon pentru „urși”, care au ajuns în play-offul Ligii Elitelor și în optimile de finală ale Cupei Elitelor.

În Liga Elitelor U16, ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă acasă, cu 3-0, de FC Bacău, în penultimul joc din play-off-ul competiției.

„O partidă în care a trebuit să ne recunoaștem învinși în fața celei mai bune echipe din serie și o candidată serioasă la titlu de campioană. Am încercat să dăm o replică pe măsură, dar s-a văzut că mai avem de lucrat la multe aspecte. A fost însă un test bun, care ne va întări pentru următorul sezon”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

La U17, În Liga Elitelor, ACS Kids Tâmpa (antrenată de Liviu Negoiță) a pierdut, în deplasare, 1-6, cu CFR Cluj, într-un meci din play-out Vest. Golul brașovenilor a fost semnat de Goșman.
Formația care reprezintă ACS Kids Tâmpa în Liga de Tineret, a remizat, 2-2, în deplasare, cu Politehnica Timișoara. Pentru echipa pregătită de Florin Nistoroschi a marcat Clinci (2).

Cele trei echipe ale „urșilor” își vor încheia parcursul din acest sezon în Liga Elitelor și Liga de Tineret pe 30 aprilie, când vor avea programate ultimele meciuri, după cum urmează:

Liga Elitelor U16 – play-off

AFK Csikszereda M. Ciuc – ACS Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U17 – play-out Vest

ACS Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Liga de Tineret – play-out Vest

ACS Kids Tâmpa Brașov – AFK Csikszereda M. Ciuc

 

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov