ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, în deplasare, cu 5-1 (3-1), de AFC Odorheiu Secuiesc, într-un joc din play-off-ul Ligii a 3-a, seria C5. O Partidă în care fazele fixe au făcut diferența în favoarea gazdelor, dar și lipsa de inspirație a brașovenilor la finalizare. Singurul gol al „urșilor” a fost marcat de Iulian Nechita, din penalty.

„Nu știu ce să mai spun. Din nou am suferit la fazele fixe, drept dovadă că gazdele au marcat 4 din cele 5 goluri din astfel de situații. Am luat repede 2 goluri, dar am reușit să marcăm din penalty și să sperăm din nou la un rezultat bun. Însă, iar am primit gol și am intrat la pauză cu un dezavantaj de 2 goluri. Am început bine repriza a doua, am fost acolo, în fața porții adverse, cu situații de gol, dar cei care au marcat au fost tot adversarii. Un gol la un corner și apoi o reușită cu un șut din afara careului au făcut ca diferența pe tabelă să fie cea de la finalul jocului. E dificil de asimilat o nouă înfrângere, dar trebuie să ne ridicăm de jos și să începem să acumulăm puncte”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre „principalii” Kids Tâmpa.

AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 5-1 (3-1)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Iulian Nechita (pen.)
Cartonaș roșu: Rareș Sburlea

ACS Kids Tâmpa Brașov: Murariu – Stoica, Potecu, Sburlea, Zota (min. 37 Cupu) – Șerban (min. 85 Tenică), Moldovan – Kerekes (min. 46), Bugnar, Garvalov (min. 46 Clinci, min 76 Plăiașu) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa viitoare, programată pe 29 aprilie, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la CS Păulești.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov