ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-4 (1-3), derby-ul de pe ICIM cu Olimpic Zărnești, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii a 3-a, seria C5. O dispută care a început bine pentru „urși”, cu un gol al lui Sburlea în minutul 3, după un corner foarte bine executat de Negotei. Din păcate, lucrurile nu au curs în direcția în care își doreau „alb-albaștrii”, oaspeții revenind pe tabelă cu 3 goluri, astfel că la cabine s-a intrat cu un 3-1 pentru vizitatori. În repriza a doua, gazdele au încercat multe, dar cu puține reușite, mingea nedorind să intre în poarta celor din Zărnești. Finalul a mai adus însă două goluri, câte unul în fiecare poartă, cel al Kids Tâmpa fiind marcat de Kerekes în ultimul minut de prelungiri.

„Nu știu ce să mai zic. Am pierdut un meci pe care ar fi trebuit să-l câștigăm. Am început bine, cu un gol rapid, dar, mai apoi, nu știu ce s-a întâmplat. Nu am reușit mai nimic, nu am avut vlagă, atitudine, nu îmi explic. Este un eșec foarte dureros, care ne pune mult pe gânduri. Trebuie să mergem înainte și să ne concentrăm pe jocurile următoare și să arătăm că nu asta este valoarea noastră”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Zărnești 2-4 (1-3)
Au marcat: Sburlea (min. 3), Kerekes (90+3)/Marinescu (13, 27), Berloiu (min. 42 pen.), Ilie (min. 90)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Roman – Stoica, Cupu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima (min. 45 Șerban) – Zota (min. 75 Kerekes), Bugnar, Plăiașu (min. 45 Garvalov) – Nechita

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: ICIM
Spectatori: 400

În etapa următoare, programată pe 22 aprilie, Kids Tâmpa va juca, în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov