• Urmează un final de săptămână cu turnee în faza semifinală și pentru echipele de junioare 3 și junioare 2

Performanță frumoasă pentru echipa de volei – junioare 4 a ACS Kids Tâmpa. Fetele noastre s-au calificat în a doua fază semifinală a Diviziei Minivolei, adică între primele 14 echipe din țară la această categorie de vârstă, după un turneu reușit, la sala de sport a Colegiului “Ștefan Odobleja” din Craiova, în perioada 31 martie – 2 aprilie. „Faza semifinală I, de la Craiova, a fost încununată de succes! Am avut parte de meciuri echilibrate, cu adversari bun. Am câștigat cu 3-2 cu Extreme Pitești și cu 3-1 cu Dacia Mioveni, iar partida cu CSV Craiova 2 s-a încheiat în favoarea gazdelor. Jocurile bune și rezultatele pe măsura acestora ne-au asigurat participarea în faza semifinală II, programată în perioada 21-23 aprilie, într-un oraș ce urmează a fi stabilit și anunțat în următoarea perioadă. Accederea între primele 14 echipe din țară reprezintă o bună performanță pentru această generație! Am avut condiții bune, susținerea părinților și, bineînțeles, a clubului! Felicit întreaga echipă pentru jocul și rezultatele avute!”, a declarat George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

După experiența de la Craiova a junioarelor 4, urmează un weekend cu două turnee pentru echipele noastre de volei.

  • Astfel, junioarele 2 vor disputa partidele din cadrul turneului semifinal din Divizia Cadete. La Arad, fetele noastre vor întâlni CSȘ Târgu Jiu, CS Lumina Wolves București și Westar Arad. „Luptăm pentru un loc în turneul final, mergem la Arad cu încredere și optimism pentru a presta un joc frumos. Toate fetele sunt apte, sunt pregătite din toate punctele de vedere și sperăm că la final ne vom atinge obiectivul propus”, a spus George Andrei, înaintea turneului din vestul țării.
  • De asemenea, junioarele 3 joacă la Buzău, în turneul semifinal 1 din Divizia Speranță. Voleibalistele noastre sunt într-o grupă din care mai fac parte CSȘ Botoșani, CTF Mihai I București și gazdele de la CSȘ Buzău, miza partidelor fiind calificarea în turneul semifinal 2. „Încercăm să facem o participare bună și abordăm cu optimism meciurile de la Buzău”, a mai precizat tehnicianul Tâmpei.

Succes, fetelor! Vă ținem pumnii tuturor! 😊

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov