Grupa U13 din cadrul secției de fotbal feminin a ACS Kids Tâmpa a participat, în acest weekend, la o nouă etapă din cadrul Campionatului Național junioare U13, care a fost găzduită de către AFC Hermannstadt, la Cisnădie. Fetele pregătite de Bogdan Gordaș și Cristi Cristea au pierdut cu Petrolul, după un meci cu șase goluri, scor 4-2, iar cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc au remizat, la finalul unei partide în care s-a marcat tot de șase ori, 3-3.

“Două meciuri care ne ajută foarte mult în procesul de formare pe care ni l-am asumat. Suntem mulțumiți de nivelul fetelor, se vede progres la toate componentele lotului și acest lucru este cel mai important. Încercăm să ne dezvoltăm cât mai bine pentru sezonul următor, în care, cu această grupă, vom trece la sistemul 11 vs. 11”, a precizat Bogdan Gordaș, antrenorul fotbalistelor de la Kids Tâmpa.

Clubul nostru așteaptă în continuare fete, născute 2007 și mai mici, doritoare de a se alătura acestui proiect! Sezonul viitor este unul cu noi provocări, fetele noastre urmând să joace în campionatele FRF U17, U15 și U13. Pentru detalii și înscrieri: 0753 698668 (Bogdan Gordaș)

➡️ACS Petrolul 52 Ploiețti – Kids Tâmpa Brașov 4-2 (au marcat Pirse Octavia și Petcu Maria) 

➡️Vasas Femina FC – Kids Tâmpa Brașov 3 – 3 (au marcat Pirse Octavia și Petcu Maria – 2)

🏃Lot jucătoare: Pirse Octavia, Tudorin Maia, Petcu Maria, Astroi Ayda, Rusu Maia, Chitac Karina, Baila Sorana, Mihai Bianca, Iorgescu Sara, Dorin Teodora.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.