ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 1-3 (0-2), în deplasare, cu AFC Odorheiul Secuiesc, într-un joc din penultima etapă a sezonului regulat din Liga a 3-a, seria C5. O partidă cu două reprize distincte. Prima a fost la discreția gazdelor, cu două goluri rapide. Lucrurile s-au schimbat după pauză, când brașovenii au ieșit mai motivați de la cabine, au și marcat, dar golul de 3-1 „le-a turnat plumb în picioare”, cum spune o vorbă din fotbal, astfel că toate punctele au rămas în Harghita. Golul „urșilor” a fost marcat de Iulian Nechita, aflat la cinci reușite în 2023.

„Un meci pe care trebuie să-l uităm rapid. Diferența a fost făcută de atitudine. În prima repriză, atitudinea noastră nu a fost cea care trebuia și o așteptam. Am fost depășiți complet de adversar și abia așteptam să vină pauza pentru a vorbi cu jucătorii noștrii. Am avut o discuție, zic eu constructivă, la pauză, iar asta s-a văzut în repriza a doua, una în care am dominat echipa gazdă. Am marcat destul de repede și am mai avut alte câteva ocazii mari de a egala. Din păcate, a venit gafa monumentală a lui Alexa, ce le-a permis gazdelor să înscrie din nou, iar totul s-a încheiat pentru noi. Așa cum am spus, e un joc pe care trebuie să-l uităm și să ne concentrăm pe ultima partidă din sezonul regulat, pentru a mai acumula puncte în clasament înainte de play-out”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov.

AFC Odorheiul Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 3-1
A marcat pentru Kids Tâmpa: Iulian Nechita (min. 55)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Sburlea (min. 77 Kerekes), Potecu, Bordea, Zota – Moldovan, Dima – Stoica (min. 46 Garvalov), Covalciuc, Bugnar – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu

În ultima etapă a sezonului regulat, programată pe 25 martie, de la ora 15:00, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la Olimpic Cetate Râșnov.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov