ACS Kids Tâmpa Brașov va juca vineri, 17 martie, de la ora 15:00, în deplasare, cu AFC Odorheiul Secuiesc, în penultima etapă a sezonului regulat al Ligii a 3-a, seria C5. O dispută cu miză pentru „urși”, care caută să capitalizeze moralul bun obținut după succesul în fața liderului CS Blejoi și să bifeze un nou rezultat pozitiv, pentru a aduna o zestre mai mare de puncte în clasament înaintea meciurilor din play-out.

„Un joc foarte dificil, cu un adversar care a fost mai mereu cel care ne-a pus cele mai multe probleme. O echipă ce participă în fiecare an în play-off, care are jucători cu experiență la nivelul Ligii a treia. Harghitenii vin după un semieșec în deplasare, astfel că vor da totul pentru o victorie. Dar noi avem un moral foarte bun, după succesul contra liderului, astfel că mergem la Odorhei cu toată încrederea că putem face un meci bun, care să ne mai aducă un plus la zestrea noastră de puncte din clasament”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre anrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov.

Cei doi tehnicieni de pe banca „urșilor”, Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel, nu îl vor avea la meciul contra celor de la AFC Odorheiul Secuiesc pe Cupu, suspendat.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Muncipiului Brașov