Micuții din grupa de 2016 a ACS Kids Tâmpa au avut parte de două turnee de pregătire, în acest început de an.

La fel cum au reușit la destule dintre participările lor în primul an de competiții, băieții lui Nicolae Văduva s-au impus la Premium Cup, turneu care a fost găzduit de baza Progresul Spartac, din capitală.

13-1 cu FCSB (albastru), 6-1 cu CSA Steaua București, 8-2 cu Astera București – toate în grupă, 8-3 cu FCSB (roșu) în semifinale, respectiv 6-2 cu Super Star (roșu) în marea finală au fost rezultatele care le-au adus medaliile de aur, la finalul competiției de la București.

Mai mult, Lică Alexandru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneulu.

Podium Premium Cup (2016): 1.ACS Kids Tâmpa, 2.Super Star (roșu), 3.FCSB (roșu).

De asemenea, în perioada 21-22 ianuarie, cu un lot alcătuit din copilași aflați la primul lor turneu, grupa 2016 a avut parte de un turneu în Bucovina, Suceava Junior’s Cup, ediția de iarnă. Un turneu cu 99 de echipe înscrise, la toate categoriile, cu 1.100 de copii participanți, la care au asistat peste 5.000 de spectatori, potrivit organizatorilor.

O experiență bună pentru cei mai mici dintre sportivii secției noastre de fotbal, care au avut o victorie, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Cele două turnee au însemnat pregătirea jocurilor de la Brașov Indoor Cup, competiție organizată de către clubul nostru, care va avea loc chiar în acest weekend (10-12 februarie).

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.