Spadasinul Andrei Stoica, legitimat la ACS Kids Tâmpa Brașov, a reușit să obțină medalia de bronz la ediția 2023 a Circuitului Interantional Olympic Grand Prix Vasas Kupa Budapesta. Andrei (U11) a avut o evoluție apreciată în competiția din Ungaria, ajungând până în semifinale, într-o categorie de vârstă la care au participat 71 de competitori. La U13 feminin, Thea Bârligă, o altă sportivă de la Kids Tâmpa, a încheiat competiția pe locul 14, din 84 de concurenți

„Mă bucur pentru rezultatele obținute de sportivii noștri la Budapesta. Este un circuit de anvergură, care an de an aduce la start un număr mare de participanți. Am avut multe de învățat din această experiență și consider că avem în față un viitor frumos. Toți sportivii au avut o comportare frumoasă la acest circuit, mulți clasându-se în prima treime”, a declarat antrenorul-coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.

Kids Tâmpa Brașov i-a avut la întrecerea din Ungaria pe: Adrian Iurniuc, Horia Mladin, Ilinca Marinescu, Diana Mathe, Thea Bârligă, Yasmina Ilie, Andrei Stoica, Vlad Taropa, Ilarian Mihai, Medeea Mihai și Matei Stoica.

La ediția 2023 a Circuitului International Olympic Grand Prix Vasas Kupa Budapesta au participat 712 sportivi din România, Ungaria, Ucraina, Croația și Marea Britanie.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov