Echipa de junioare 3 a ACS Kids Tâmpa a avut parte de un turneu foarte reușit, în acest weekend, la sala de sport a Colegiului Național de Informatică „Grigore Moisil”. Fetele pregătite de George Andrei au învins de două ori cu 3-0, pe Bravol A, respectiv Bravol B, iar partida cu Alpha Volley Sibiu a fost una extrem de disputată, rezultatul final fiind stabilit după o luptă foarte strânsă, în setul decisiv, în favoarea adversarelor noastre.

Cu șapte puncte acumulate în acest turneu, ACS Kids Tâmpa își păstrează poziția de lider în grupa din care face parte, în Divizia Speranțe. Ultimul turneu înaintea următoarei faze a competiției va fi găzduit chiar de către formația noastră, la sala de sport a Liceului Pedagogic „Andrei Mureșanu”, în perioada 24-26 februarie.

„Sunt foarte mulțumit de felul în care au evoluat și s-au dăruit fetele în aceste zile! Victorii clare în două partide, iar în duelul cu formația din Sibiu, deși am fost conduși cu 2-0, au luptat extraordinar și au reușit să ducă partida în setul decisiv. Și în cadrul acestuia, au arătat o motivație foarte bună și s-au dedicat pentru orice minge. Două situații în care neșansa și o concentrare puțin mai bună a adversarelor, în acele momente, au făcut să pierdem setul la 14. Au fost meciuri care ne dau speranță și încredere pentru ceea ce ne așteaptă în următoarele turnee din acest sezon”, a declarat George Andrei, antrenorul echipelor de volei ale ACS Kids Tâmpa.

* Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.