Turneu excelent pentru junioarele 4 ale secției de volei, în acest weekend. Fetele antrenate de George Andrei au reușit trei victorii în tot atâtea meciuri, la sala de sport a Liceului Pedagogic „Andrei Mureșanu”, 3-0 cu CSU Medicina Târgu Mureș, 3-1 cu Bravol A Brașov și 3-1 cu Bravol B Brașov.
„A fost al doilea turneu în acest format, în actualul sezon. Mai avem încă două, după pauza de sărbători, fiecare formație din grupă găzduind câte unul. Per ansamblu, a fost un turneu reușit. Am văzut o atitudine mult mai bună a fetelor, am văzut determinare, dorință de a câștiga, de a face lucruri bune. De aceea au și ieșit rezultatele. Diferența a fost făcută de prestațiile individuale din anumite momente, atunci când fetele noastre au fost mai concentrate, au simțit mai bine jocul la resepctivele faze!”, a spus Andrei George, antrenorul junioarelor 4 de la ACS Kids Tâmpa.
Echipele de volei ale clubului nostru se vor mai antrena până înaintea Crăciunului, apoi vor lua o scurtă vacanță de sărbători, pentru ca după Revelion să revină la antrenamente pentru a pregăti a doua parte a sezonului.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov