ACS Kids Tâmpa Brașov a luat parte, zilele trecute, la Cupa Szolnok – Olimpici 2022, o puternică întrecere amicală de scrimă, disputată în orașul din țara vecină. O competiție care a adus la start mulți spadasini de valoare, printre care și reprezentanții clubului nostru. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Andrei Stoica, sportiv ce a terminat pe locul 3 la categoria U10, după o evoluție foarte apreciată de toți cei prezenți în sala din Szolnok. Totodată, Thea Bârligă, o altă reprezentantă a grupării „alb-albastre”, a avut un turneu reușit, clasându-se pe un merituoriu loc 8 la categoria U12.

„O competiție foarte dificilă, cu mulți adversari de valoare. Dar asta am căutat, să avem parte de oponenți valoroși, pentru a putea vedea unde suntem și la ce mai avem de lucrat. Sunt mulțumit de elevii mei, de felul cum au luptat, cum s-au implicat. Chiar dacă nu le-a fost ușor, au încercat și au reușit să facă față foarte bine unor adversari foarte buni. Creștem ușor-ușor, de la o competiție la alta, iar asta îmi dă încredere că putem avea multe realizări”, a declarat Sorin Mladin, antrenorul coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Lotul Kids Tâmpa pentru Cupa Szolnok a fost următorul: Horia Mladin, Ilinca Marinescu, Diana Mathe, Thea Bârligă, Andrei Stoica, Ștefan Mathe, Ilarian Mihai, Mihnea Oancia, Medeea Mihai, Matei Stoica.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov