ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, 0-1 (0-0), pe stadionul ICIM, de CSO Plopeni, într-un joc din etapa a 13-a a Ligii a 3-a seria C5. O înfrângere dramatică, nemeritată, cu un gol primit în prelungiri și cu decizii incredibile ale brigăzii de arbitrii. „Urșii” chiar au făcut un joc bun, mai ales în a doua parte, când au fost peste una din echipele de top ale seriei, dar, din păcate, cele 3 puncte au plecat spre Plopeni. Brașovenii au terminat meciul în zece jucători, după ce Zota a fost eliminat eronat pentru al doilea cartonaș galben, la o fază la care Kids Tâmpa a marcat, dar arbitrii au dictat fault în atac.

„Rezultatul de astăzi este opera brigăzii de arbitrii. Am făcut cel mai bun joc al nostru din ultimul timp, mai ales în repriza a doua, am marcat un gol perfect valabil, dar arbitrii nu l-au validat, invocând un fault în atac. Am revăzut de foarte multe ori imaginile și este un gol 100% valabil. Toată lumea a văzut asta. Este păcat, pentru că am arătat un fotbal bun, cu multe ocazii de gol, dar din păcate a venit acel gol la ultima fază și asta a fost istoria jocului”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

ACS Kids Tâmpa Brașov – CSO Plopeni 0-1 (0-0)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Roman – Stoica, Potecu, Cupu, Sburlea – Moldovan, Dima – Garvalov (min. 30 Zota), Clinci (min. 63 Kerekes), Bugnar – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/Team Manager: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: ICIM Brașov
Cartonaș roșu: Zota (min. 90)

În etapa următoare, pe 26 noiembrie, Kids Tâmpa va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Olimpic Zărnești.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov