Echipele de fotbal feminin ale ACS Kids Tâmpa au avut parte de un final perfect de săptămână, reușind victorii atât la U15, cât și la U13. Sâmbătă, în Campionatul Național U15, fetele în alb-albastru au evoluat pe Stadionul „Șapte Plopi” din Târgu Mureș, învingând cu 10-4 pe ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898, cu goluri semnate de Antonia Stanea (5), Melisa Scorobet (3), Octavia Pirse (1) și Mara Cucu (1). A fost a doua victorie în patru etape a elevelor lui Bogdan Gordaș și Cristi Cristea, care mai au și un rezultat de egalitate, ajungând la 7 puncte în Seria 4 a competiției.

În etapa a treia din Campionatul Național U13, ACS Kids Tâmpa a jucat pe Stadionul Măgura, din Cisnădie, duminică, învingând cu 4-2 pe FC Hermannstadt, prima victorie în campionat. Golurile formației noastre au fost semnate de Melisa Scorobet (3) și Octavia Pirse (1). Vineri, de la ora 14.00, la U13 vom primi vizita Petrolului din Ploiești, pe ICIM, iar la U15 următorul joc va fi tot împotriva echipei prahovene, în deplasare, pe 12 noiembrie.

Lot ACS Kids Tâmpa U15: Scorobet Melisa, Stanea Antonia, Ciucu Mara, Iatan Stefania, Todorut Daria, Pirse Octavia, Ene Amalia, Berekmeri Laura, Gabor Sandra, Dorin Teodora, Dinu Anastasia, Serban Ioana.

Lot ACS Kids Tâmpa U13: Vasile Sofia, Scorobet Melisa, Pirse Octavia, Dinu Anastasia, Serban Ioana, Lupu Mara, Tudorin Maia, Tabarca Ioana, Druga Andreea, Sereny Carina, Astroi Ayda, Rusu Maia.